FÅ OFFERT PÅ EVENTPERSONAL
Svar inom 24 timmar

Tid- och kostnadseffektiv

Med en modern och effektiv databas kan vi matcha dig med rätt kandidat.

Tydlig & förenklad

Tänk inte på arbetsgivaravgifter, löneutbetalningar, skatter eller dylikt, det sköter vi.

Säkerhet

All vår personal är försäkrade upp till 10 miljoner kronor samt verifierande med BankID.

Ring vid frågor

E-post

info@bokapersonal.se

Address

Dalagatan 86E, Stockholm

Ange startdatum
Vänligen beskriv ditt behov av personal med eventuella specifika önskemål, krav & starttid.Tack {Ditt namn|text_1_22} för din förfrågan!

Vi återkommer så snart vi kan.

Vanliga frågor och svar

Vad är bokapersonal.se?

Bokapersonal.se är en plattform som förmedlar eventpersonal till företag och organisationer för att underlätta personalrekrytering och planering av event. Vi har ett brett utbud av kompetent personal som kan hjälpa till med allt från servering till, säkerheten, transporten & teknisk utrustning.

Vilken typ av eventpersonal kan jag boka på bokapersonal.se?

Vi erbjuder en mängd olika typer av eventpersonal, inklusive servitörer, bartenders, vakter, värdinnor, eventpersonal, scenbyggare och mycket mer. Vi har personal för alla typer av evenemang, från bröllop till företagsfester.

Vilka städer erbjuder ni eventpersonal i?

Vi erbjuder eventpersonal i de flesta större städerna i Sverige, inklusive Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Örebro, Helsingborg, och många fler. Men vår bas och fokus ligger i Stockholm.

Kan jag begära specifika personer?

Ja, du kan ange specifika önskemål för din eventpersonal vid bokning till den mån som är möjlig. Exempel på önskemål kan vara språk, kön eller klädsel.

Kan jag boka personal för ett event som äger rum utomlands?

Ja, vi kan boka personal för evenemang som äger rum både i Sverige och utomlands. Kontakta oss för att diskutera dina behov och krav.

Vad kostar det att boka eventpersonal?

Priset för att boka eventpersonal på bokapersonal.se varierar beroende på typ av personal, tid på dygnet och antal timmar som personalen behövs. Du kan begära en offert från oss för att få en uppskattning av kostnaden för ditt evenemang.

Vilken typ av utbildning har er personal?

Personal som vi förmedlar har erfarenhet eller relevant utbildningar inom sitt område. Vi genomför också noggranna intervjuer och bakgrundskontroller för att säkerställa att vi förmedlar de bästa möjliga kandidater för uppdraget.

Vad händer om min bokade personal inte dyker upp?

Vi arbetar hårt för att se till att all personal dyker upp på det bokade evenemanget. Om något oväntat skulle inträffa och personalen inte kan dyka upp, kontaktar vi dig omedelbart för att hitta en lösning.

Behöver jag ta hand om betalningen för personalen?

Nej, vi ansvarar för all betalning av eventpersonalen. Du behöver bara betala fakturan som avser bokningen och vi står för allt annat.

Kan ni hjälpa till med andra tjänster för mitt event?

Ja, vi samarbetar med andra leverantörer och kan hjälpa till med andra tjänster för ditt event, inklusive catering, ljud, ljus, djs och mycket mer. Kontakta oss för mer information.
Rulla till toppen