Vad vi kan hjälpa dig med

Stagehands

Låt våra snabbfotade personal hjälpa er med loadin & loadouten.

Eventpersonal

Boka serviceinriktad och erfaren personal till kick-off, konserter, fester med mera.

Mässpersonal

Boka representativa, social & trevlig personal till mässan.

Övrig personal

Boka personal till diverse göromål som dyker upp på bland annat kontoret.

Stagehands

Våra stagehands, även kallade hump eller roddare, hjälper er med uppsättning av scen vid bland annat konserter. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på storlek och typ av produktion. Nedan är några av uppgifterna de kan hjälpa dig med:

Eventpersonal

Inget event är för litet eller smått för oss. Vår stora personalbank kan täcka arbetsuppgifter från festivaler till afterwork event. Vår personal är noggrant utvalda utifrån kompetens, erfarenhet, driv och förmåga att leverera. Nedan är några av arbetsuppgifterna som de kan utföra:

Mässpersonal

Vår mässpersonal kan hjälpa er med stor del av mässan. Både som mässarrangör eller utställare. Vi förstår vikten av att vara representativ och serviceinriktad vid mässor då mycket står på spel. Nedan är några av arbetsuppgifterna som vår personal kan hjälpa er med:

Extrapersonal

Stor del av vår personal är unga, nyfikna men framförallt drivna och vill alltid lära sig nya saker för att kunna utvecklas i yrkeslivet. Tveka därför inte att höra av dig vid behov av extrapersonal för andra ändamål än just event. Det kan vara att ni söker virtuell eller fysisk assistans med att utföra enklare arbetsuppgifter åt er. Nedan är listar vi upp några utav abrtsuppgiufterna som vår extrapersonal kan hjälpa er med:

Skicka en förfråga om kostnadsfri offert