scenbygge bokapersonal roddare stagehands

Hört talas om stagehands? De osjungna hjältarna bakom events

Jag vill ta tillfället i akt att hylla en grupp människor som alltför ofta förblir osynliga för publiken när de går på live-evenemang. Jag pratar om personal stagehands, de dolda hjältarna bakom kulisserna som gör allt möjligt.

Som någon som har jobbat inom evenemangsbranschen i flera år har jag sett förstahand vad som krävs för att få en show att gå smidigt. Och jag kan berätta för er att det är personal stagehands som är navet som får allt att fungera.

Dessa människor arbetar långa timmar, ibland hela natten, för att förbereda och genomföra evenemanget. De hanterar allt från ljud och ljus till rekvisita och kulisser. Men det är deras förmåga att kunna hantera oförutsedda situationer som verkligen visar deras talang och expertis.

Jag minns en gång när jag var med och planerade ett evenemang och en kabel plötsligt gick sönder precis när showen skulle börja. Men innan jag ens hann reagera var personal stagehands där och hade redan fixat problemet. Det var som att de hade en magisk förmåga att kunna lösa alla problem.

Så nästa gång du går på en konsert eller en teaterföreställning, tänk på alla dessa osjungna hjältar som arbetar hårt bakom kulisserna för att göra evenemanget möjligt. Och om du har chansen, tacka dem personligen för deras hårda arbete. De förtjänar all uppskattning och erkännande som de kan få.

/Brian

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen